2011-06-27 09:20:50• hírek • MTI

Száguld a Verdák 2

A Verdák 2. című animációs film vette át az észak-amerikai toplista vezetését: a Pixar stúdió új autós kalandjára 68 millió dollárért váltottak jegyet a nézők a hét végén.

John Lasseter és Brad Lewis animációjában Villám McQueen, a versenyautó a Földgolyó Futamban indul, és barátja, az autómentő Matuka is elkíséri.

Az öt évvel ezelőtt bemutatott Verdák premierhétvégéjén 60,1 millió dolláros bevétellel debütált Észak-Amerikában, ám akkoriban még alacsonyabbak voltak a jegyárak, és az eladott jegyek számának tekintetében a folytatás alulmaradt az eredeti filmmel szemben - jegyezték meg elemzők. Ugyanakkor azt is hozzátették: a Pixar filmjei az 1995-ben bemutatott Toy Story óta rendre a toplista csúcsán kezdik forgalmazásukat.

A hétvégi toplista második helyét Cameron Díaz Rossz tanár című vígjátéka foglalta el 31 millió dollárral. Az egy hete még listavezető Zöld Lámpás című sci-fi akciófilm viszont a harmadik helyre csúszott vissza 18,4 millió dolláros jegyeladással.

J.J. Abrams negyedikként befutott Super 8 című sci-fijére 12,1 millió dollárért váltottak jegyet a nézők. Az ötödik legnézettebb film pdig a Jim Carrey főszereplésével bemutatott Mr. Popper pingvinjei című vígjáték lett, amelyre 10,3 millió dollárért keltek el a jegyek.


Verdák 2 - az első helyről startolnak
Verdák 2 - az első helyről startolnak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: